BandenProf Alphen a/d Rijn

BandenProf Alphen a/d Rijn

Over

J & M Broers Autobedrijf
A. van Leeuwenhoekweg 7-11
2408 AL Alphen a/d Rijn
tel. 0172-47 47 95

email: info@broersautobedrijf.nl
website: http://www.broersautobedrijf.nl/

Openingstijden:
maandag t/m donderdag: 8:00 – 17:00 uur
zaterdag van 9:00 – 12:30 uur

Wat maakt ons uniek?

Meer informatie

J&M broers autobedrijf is een universeel autobedrijf. Dit betekent dat wij gespecialiseerd zijn in alle merken en met uitstekend geschoolde monteurs en APK keurmeesters.

Onze werkplaatstarieven zijn uiteraard zeer concurrerend. Ook voor de verkoop en inkoop van gebruikte auto’s bent u bij ons op het juiste adres.
Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van alle merken auto’s voor bedrijven en particulieren. Ook kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe of jong gebruikte auto (occasions).

Vanwege de nieuwe regelgeving, is het als universeel autobedrijf mogelijk geworden om ook nieuwe auto’s te onderhouden en te verkopen (wet van Monti). De universele garagebedrijven beschikken over dezelfde technische specificaties van uw auto als de merkdealer. Zo bent u zeker van kwaliteit, professionaliteit en behoud van garantie. Wij bieden voordelig en kwalitatief auto-onderhoud en autobemiddeling aan in Alphen aan den Rijn en omstreken. Ook voor informatie en advies kunt u bij ons terecht.

Afspraak maken met deze garage