BandenProf Badhoevedorp

BandenProf Badhoevedorp

Over

Autobedrijf Haaker Kamerlingh Onneslaan 10 
1171 AG Badhoevedorp
tel. 020 659 48 59 

email: info@haaker.nl
website: https://www.haaker.nl/

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 8:00 – 16:00 uur
zaterdag van 9:30 – 17:00 uur

Wat maakt ons uniek?

Meer informatie

Autobedrijf gebroeders Haaker is al bijna 80 jaar een begrip in Badhoevedorp en omstreken. Liefhebbers van Italiaanse auto’s kennen ons al sinds 1957 als Fiat-dealer en specialisten op het gebied van onderhoud aan uw Fiat of Alfa Romeo. Maar wij kunnen meer…

Daarom is autobedrijf Haaker sinds 2015 ook erkend partner van Quick Repair Service (QRS). Dat betekent dat wij nu álle merken kunnen voorzien van vakkundig onderhoud en reparatie, groot en klein. Als compleet garagebedrijf in regio groot Amsterdam heeft autobedrijf Haaker óók een eigen werkplaats voor schadeherstel inclusief een eigen spuiterij. Naast onderhoud, reparatie en schadeherstel aan uw auto kunt u uiteraard bij ons ook terecht voor de aankoop van een auto; van de allernieuwste Fiat-modellen tot alle merken occasions.

Wij zijn u graag van dienst in onze showroom en werkplaats, maar ook hier op onze site. Bekijk online onze occasions en acties. Of plan zelf een werkplaatsbezoek of een proefrit. En ontdek alvast de nieuwste Fiat-modellen. U vindt ons in Badhoevedorp. Gemakkelijk te bereiken vanuit Lijnden, Zwanenburg, Amsterdam, Hoofddorp en Amstelveen.

Afspraak maken met deze garage