BandenProf Rotterdam Zuid

BandenProf Rotterdam Zuid

Bandenspecialist Bandimex

van Meelstraat 3
3088 GM Rotterdam
tel. 010 4296522

email: info@bandimex.nl
website: Bandimex.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 7:00 – 18:00 uur
zaterdag van 7:00 – 12:00 uur

Wat maakt ons uniek?

Banden
Stikstof
Velgen
Banden Hotel
Vaco

Bandenspecialist Bandimex is VACO gecertificeerd. Dit betekent dat ons bedrijf voldoet aan de kwaliteitseisen van de brancheorganisatie voor banden en wielen.

Maak een afspraak. Bij dit Service Center

Bandimex, aangenaam..!

Wat voor auto u ook rijdt, het zijn vooral uw banden die uw rijplezier en veiligheid bepalen. Zijn uw banden van A-kwaliteit? Zijn uw banden goed gebalanceerd? Is uw auto goed uitgelijnd? Vragen waar u zich bij Bandimex niet druk om hoeft te maken. Met een schat aan ervaring, specialistisch personeel en de modernste apparatuur zorgen wij ervoor dat u weer veilig en comfortabel op weg kunt.
Wilt u uw banden of velgen laten repareren of alleen uw wielen professioneel laten wassen? Ook dan kiest u voor een bandenspecialist die zijn sporen heeft verdiend; Bandimex in Rotterdam.

Banden kopen voor personenauto’s en vrachtwagens

Bandimex levert al sinds 1974 een bijdrage aan de veiligheid van particuliere en zakelijke klanten in de regio Rotterdam. Dat begint met deskundig advies over de juiste bandenkeuze. Daarnaast gebeurt het balanceren en uitlijnen van uw banden, van personenwagen tot streetquad, met de meest geavanceerde apparatuur. Dit garandeert een langere levensduur en betekent bovendien minder slijtage van uw auto.

Service en opslag zomer- en winterbanden

Naast de verkoop van velgen en de verkoop en verhuur van (winter)banden en sneeuwkettingen biedt Bandimex verschillende andere services. Zo is er de 24-uurs service, voor bandenpech van personenauto’s, bestelwagens en vrachtwagens. Op deze manier kan veel tijd en geld bespaard worden, doordat de vracht niet lang stilstaat en snel weer op weg kan. Bandimex beschikt over diverse volledig ingerichte servicewagens, waarmee de monteurs 24/7 ter plaatste pechservice kunnen verlenen.

Bandenadvies op maat voor de regio Rotterdam

Kennismaken met onze concurrerende prijzen en specialistische medewerkers? Bel dan 010-429 65 22 of loop binnen zonder afspraak in onze vestiging in Rotterdam. Dan ontdekt u meteen wat we bedoelen met ‘de betere bandenservice’.