BandenProf Beek en Donk

BandenProf Beek en Donk

Over

Verschuren A.P.K. en Bandenservice B.V.
Bosscheweg 30
5741 SX Beek en Donk
tel. 0492 461 238

email: mail@josverschuren.nl
website: https://www.josverschuren.nl/

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 8:30 – 17:00 uur
zaterdag van 8:00 – 13:00 uur

Wat maakt ons uniek?

Meer informatie

Verschuren APK & Bandenservice is een begrip in de regio op het gebied van onafhankelijke APK keuringen, banden en lichtmetalen velgen. Zowel particuliere klanten en vele zakelijke klanten uit de regio Helmond-Veghel-Gemert maken gebruik van onze brede dienstverlening.

Volgens een unieke werkwijze verzorgen wij de apk-keuring van personenauto´s en licht bedrijfswagens. Ons vakkundig personeel keurt, met professionele apparatuur en volgens de laatste eisen van de RDW, uw auto in een klein half uurtje. Onafhankelijk, dat wel, want binnen de gestelde eis is goedkeur. Mocht uw auto onverhoopt afgekeurd worden, dan ontvangt u een rapport met de reparatiepunten. Als de reparatiepunten binnen een maand na afkeur gerepareerd zijn dan wordt uw binnen deze periode gratis opnieuw gekeurd. Op verzoek kunnen wij ook bepaalde punten repareren en direct opnieuw keuren.

Ook voor uiterst voordelige (winter)banden en lichtmetalen velgen bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen nagenoeg alle bekende merken snel en onder zeer gunstige voorwaarden leveren. Naast autobanden kunt u bij ons ook terecht voor banden van caravans, aanhangers, bestelbussen en vrachtwagens tot 3500 kg. Hiervoor hebben wij zelfs een aparte hefbrug.

Afspraak maken met deze garage