BandenProf Beesd

BandenProf Beesd

Over

Autobedrijf Schaap Beesd
Wilhelminastraat 34

tel. 0345 681436

email: info@schaap-beesd.nl
website: www.schaap-beesd.nl/

Openingstijden:
maandag t/m donderdag: 8:15 – 18:00 uur

vrijdag van 8:15 – 19:30 uur
zaterdag van 9:00 – 16:30 uur

Wat maakt ons uniek?

Meer informatie

Wij zijn al vele jaren autodealer voor SUZUKI. Voor de aankoop van andere, nieuwe en gebruikte auto’s en bedrijfsauto’s bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Samen met Suzuki Financial Services regelen wij de door u gewenste financiering van uw voertuig. Een breed aanbod van leasing- en financieringsmogelijkheden garandeert perfect passende oplossingen. Ook voor uw voertuigverzekering. Goed geregeld!

Voor het onderhouden van uw belangrijke vervoersmiddel kunt u op ons rekenen. Bij niet tijdrovende reparaties kunt u wachten onder het genot van een kopje koffie of thee. Nemen de werkzaamheden langere tijd in beslag, dan stellen wij passend vervangend vervoer geheel gratis ter beschikking! Alleen de brandstofkosten zijn voor uw rekening. Voor de brommobielen bieden wij de haal- en brengservice.

Wij beschikken over een wasplaats voor uw auto. Met de keuze uit verschillende wasprogramma’s bieden wij elk wat wils. Als u daar regelmatig gebruik van wilt maken is een stempelkaart voordelig en makkelijk. Auto’s en brommobielen worden na het onderhoud gratis gewassen!

U kunt bij ons terecht voor APK, diverse seizoenafhankelijke controles en onderhoud van het aircosysteem. Wij leveren alle soorten en typen banden. Ook voor het wisselen van (zomer-/winter-) banden en de opslag hiervan kunt u bij ons terecht. Natuurlijk geldt dit ook voor het leveren en aanbrengen van accessoires, zoals carkits, navigatiesystemen, audio, enz.

Voor informatie over Autoverhuur en Auto onderhoudplan drukt u op de betreffende button.
Het moge duidelijk zijn dat wij u graag persoonlijk te woord staan voor verdere vragen, informatie en het bieden van passende oplossingen en……
…. bij Schaap is “Afspraak is Afspraak!”

Afspraak maken met deze garage