BandenProf Boxtel

BandenProf Boxtel

Olie&zo Garage Boxtel

Runmolen 7
5281 PJ Boxtel
tel. 0411-672047

email: boxtel@olie-zo.nl
website: www.olie-zo.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 8:30 – 17:30 uur
zaterdag Gesloten

Wat maakt ons uniek?

Olie&zo Garage Boxtel is Bovag gecertificeerd. Bij BOVAG aangesloten autobedrijven hebben het bekende BOVAG-schild aan de buitenmuur. Dit mogen ze pas voeren nadat BOVAG een kwaliteitscontrole heeft uitgevoerd. Voldoet een bedrijf aan de BOVAG-norm dan mag het onder de BOVAG-vlag opereren en zullen ze hun klanten de bekende BOVAG-garantie kunnen aanbieden.

Maak een afspraak. Bij dit Service Center

Over Olie&zo Garage Boxtel

Olie&zo Garage is in 2017 opgericht door Hans en Eline van Ommen. Een eigen ontwikkeld garageconcept omdat de bestaande concepten net niet boden wat wij zochten. Het begon in 2008 toen Hans Bossche Banden Service overnam. Een gespecialiseerd bandenbedrijf met een grote naamsbekendheid in de regio. Na enkele jaren deed zich de mogelijkheid voor een collega autogarage in Boxtel over te nemen. Alle twee de locaties bestonden onder een eigen naam en dat is niet zo handig als je aan je naamsbekendheid in de regio wilt werken. In 2016 besloot Eline dan ook mee in het bedrijf te stappen en de marketing en communicatie op zich te nemen. Begin 2019 is er garage Van der Doelen Schijndel bij gekomen. Samen met onze teams bouwen wij verder aan ons merk maar vooral aan een grote klanttevredenheid.

Waar wij voor staan
Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier!