BandenProf Culemborg

BandenProf Culemborg

Over

Crum Culemborg
Weth. Schoutenweg 1
4105 LH Culemborg
tel. 0345 – 51 57 57

email: culemborg@crum.nl
website: https://www.crum.nl/

Openingstijden:

maandag t/m donderdag: 08:00 – 18:00 uur
vrijdag: 08:00 – 17:00 uur 

zaterdag: 08:00 – 14:00 uur

Wat maakt ons uniek?

Meer informatie

Crum Culemborg is de eerste vestiging van de Crum Autobedrijven. Op de bekende locatie aan de Weth.Schoutenweg 1 vindt u een full-service autobedrijf. Naast het feit dat wij officieel Ford personen- en bedrijfswagen dealer zijn, hebben wij op deze locatie ook de shop-in shop formule van CarProf, garage voor alle merken.

Het enthousiaste showroomteam ontvangt je gastvrij en helpt je graag bij jouw oriëntatie voor een gebruikte of nieuwe personen- en/of bedrijfswagen. Het aanbod is groot en start vanaf € 2000,- tot zo duur als je het zelf wilt maken. Kopen, Lease, Gespreid betalen, Private Lease, Flexibel financieren of zelfs huren bij ons kan het allemaal. Kom gerust vrijblijvend langs de verse koffie staat altijd voor je klaar.

Het technische team van Crum Culemborg bestaat uit specialisten die samen alle kennis en vaardigheden in huis hebben om iedere auto het beste onderhoud te geven. Specifieke reparties en storingen zien we als een uitdaging waarbij ze jou graag geheel ontzorgen. Door de combinatie van officieel Ford dealer en CarProf ben je met ieder merk auto op de Weth.Schoutenweg 1 op het juiste adres. Overtuig jezelf en leg jouw vraag of wens voor aan ons Serviceteam, wij helpen je graag.

Crum Culemborg, waar ALLES kan, biedt je onder 1 dak alles voor jouw auto. 

Afspraak maken met deze garage