BandenProf Drunen

BandenProf Drunen

GJ Banden

Albert Einsteinweg 27
5151 DK Drunen
tel. 0416382196

email: info@gjbanden.nl
website: gjbanden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:30 uur
zaterdag van 8:30 – 12:00 uur

Wat maakt ons uniek?

Banden
Stikstof
Velgen
Banden Hotel
Vaco

Bandenspecialist GJ Banden is VACO gecertificeerd. Dit betekent dat ons bedrijf voldoet aan de kwaliteitseisen van de brancheorganisatie voor banden en wielen.

Maak een afspraak. Bij dit Service Center

GJ Banden, aangenaam..!

GJ Banden Drunen is uw specialist als het gaat om banden, velgen en uitlijnen.
 
U kunt bij ons terecht voor het vakkundig monteren en onderhouden van uw banden, het monteren van uw lichtmetalen en stalen wielen en het laten balanceren van uw wielen. Tevens kunt u bij ons terecht voor klein onderhoud aan uw auto zoals accu’s, uitlaten, remmen etc.
 
Bij GJ Banden Drunen kunt u terecht voor alle A-merk banden en kwaliteitsvelgen. Ook als leaserijder bent u bij GJ Banden Drunen aan het juiste adres!
 
GJ Banden staat 6 dagen in de week voor u klaar en maakt gebruik van geavanceerde apparatuur om u de nodige veilige kilometers te garanderen. Hierbij staat veiligheid voorop en zullen we u altijd de juiste band monteren.
 
U bent bij ons altijd welkom voor een vrijblijvend advies onder het genot van een kop koffie!
Tevens kunt u bij GJ Banden Drunen altijd de bandenspanning laten controleren en meten wij ook uw profiel gratis op.
 
Bij GJ Banden Drunen is Gert-Jan van der Cruijsen de drijvende kracht. Gedurende de laatste 4 jaar hebben wij de naam opgebouwd van een bedrijf dat kwaliteit, vakmanschap en service hoog in het vaandel draagt. Hierachter zit meer dan 30 jaar ervaring in de banden- en wielenbranche.  modernste apparatuur zorgen wij ervoor dat u weer veilig en comfortabel op weg kunt.