BandenProf Heemskerk

BandenProf Heemskerk

Over

Autobedrijf Iglesias
Rijksstraatweg 23a
1969 LB Heemskerk
tel. 0251 241 664

email: info@iglesias.nl
website: http://www.iglesias.nl/

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 8:00 – 18:00 uur
zaterdag van 9:00 – 17:00 uur

Wat maakt ons uniek?

Meer informatie

In onze werkplaats kunt u terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, APK-keuringen en schadeherstel voor alle merken auto’s. Ook het onderhoud en reparatie van de airconditioning en het spoelen & flushen van de automatische versnellingsbak behoort tot onze werkzaamheden. Tevens zijn wij aangesloten bij BandenProf en verzorgen wij, naast het leveren en monteren van alle merken banden, ook de opslag van uw zomer of winterbanden. Wij beschikken over moderne diagnose apparatuur en het nodige speciaal gereedschap. Maak online een afspraak of bel 0251-241664.

U kunt bij Iglesias niet alleen terecht voor reparatie en onderhoud. Ook voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto bent u bij ons aan het juiste adres. Als merkonafhankelijk BOVAG dealer adviseren wij u objectief en deskundig bij het maken van uw keuze. En die is er bij ons volop. Kom vrijblijvend langs of maak meteen een afspraak.

We zijn aangesloten bij de BOVAG, RDW en Nationale Autopas. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste garantie, snelle service en correcte kilometerstanden.     

Afspraak maken met deze garage