BandenProf St.Nicolaasga

BandenProf St.Nicolaasga

Over

Autobedrijf Theo de Winter
Poort 1
8521 MC Sint Nicolaasga
tel. 0513 431600

email: info@autobedrijfdewinter.nl
website: https://theodewinter.boschcarservice.nl/

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 8:00 – 18:00 uur – 19:00 – 20:00 uur
zaterdag van 9:00 – 17:00 uur

Wat maakt ons uniek?

Meer informatie

Wij zijn verheugd u te kunnen informeren dat ons bedrijf per 1 oktober is aangesloten bij Bosch Car Service. Graag informeren wij u wat ons bewogen heeft deze stap te zetten en wat het voor u, als gewaardeerde relatie, betekent.

In de ruim 27 jaar dat ons bedrijf bestaat zien we de laatste jaren dat de technologische ontwikkelingen heel erg snel gaan. Moderne auto’s zijn steeds meer voorzien van allerlei rijhulpsystemen en comfort verhogende opties. Al die tijd doen we ook ons best om het u als klant naar de zin te maken. Het gemiddelde rapportcijfer dat meer dan 600 klanten ons tot nu toe hebben gegeven is een 8,5. Daar zijn we dankbaar voor en trots op! Er is ons dus veel aan gelegen om dat niveau vast te kunnen houden.

Daarbij begint het met het goed kunnen onderhouden en repareren van auto’s. En om die reden hebben we de overstap gemaakt.  Want Bosch is wereldwijd de grootste toeleverancier voor de autofabrikanten en heeft enorm veel kennis in huis. Die kennis is ook beschikbaar voor Bosch Car Servicebedrijven. Zo heeft Bosch eigen trainingscentra en eigen diagnoseapparatuur waar we gebruik van maken.

Met die kennis in combinatie met de juiste gereedschappen en equipment verwachten wij ook in de toekomst in staat te blijven om kwalitatief full-service auto-onderhoud te verlenen. Dat geldt voor alle merken en modellen met inbegrip van hybride- en elektrische auto’s. En zoals u van ons gewend bent tegen een betaalbare prijs.

Graag verwelkomen we u op het bekende adres aan de Poort 1 in Sint Nyk.

Afspraak maken met deze garage