BandenProf Tilburg

BandenProf Tilburg

Over

Rentmeester Tilburg
Lizzy van dorpweg 3
5032 MR Tilburg
tel. 013-543 06 00

email: info@rentmeester-tilburg.nl
website: https://rentmeester-tilburg.nl/

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 8:00 – 18:00 uur
zaterdag van 8:00 – 15:00 uur

Wat maakt ons uniek?

Meer informatie

In 1981 treedt Marc als jonge ondernemer samen met zijn twee broers in de voetsporen van zijn vader die in 1957 de overstap maakte van agrarisch naar automotive.

Het bedrijf bestaande uit twee garageboxen groeit al vrij snel uit zijn jasje en de eerste verhuizing is een feit.  Hier werkt Marc samen met zijn twee broers en een tweede verhuizing volgt. Dit keer naar de Regenboogstraat.  Na ongeveer 11 jaar verhuisd het bedrijf in 1995 naar de Bredaseweg.

De tijden veranderen, ontwikkelingen gaan door en wij zien dit als mooie mogelijkheden en kansen die met beide handen aangepakt worden. De werkzaamheden breiden zich steeds verder uit en de technische capaciteiten van de collega-monteurs wordt groter. Een reden om nog een keer te verhuizen. Een mega metamorfose, dezelfde mensen, dezelfde kwaliteit, dezelfde glimlach, maar dit alles in een mooi en nieuw jasje. Eind 2013 is Rentmeester Tilburg verhuist  naar de huidige locatie aan de Lizzy van Dorpweg 3 te Tilburg waar de koffie als vertrouwd voor u klaarstaat !

Afspraak maken met deze partner