Zakelijk

Slider

Voor Leasemaatschappijen

Totale ontzorging en heldere afspraken: dat is waar BandenProf Service Center voor staat. Als leasemaatschappij hecht u veel waarde aan een landelijk netwerk van onderhoudsadressen, waar uw klanten probleemloos en snel geholpen worden. Bandenprof Service Center is een verlengstuk van uw leasemaatschappij: wij denken graag met u mee over passende oplossingen.

BandenProf Service Centers zitten door heel Nederland en werken op dezelfde gestructureerde wijze. Goede afspraken over operationele kosten en een efficiënte inrichting van de samenwerking staan hierin centraal. Voor alle werkzaamheden hanteren wij de afgesproken SLA welke is vast gelegd in onze ROB Tool. Hierdoor borgen wij de afspraken omtrent service tarieven, bandenmerken en van vervanging van banden zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Met een uitgebreid netwerk aan professionele Service Centers  door heel Nederland, is er altijd een BandenProf Service Center dat aansluit bij de behoeften van uw klant.

Voor Fleetowners

Als fleetowner wilt u dat uw wagenpark altijd tiptop in orde is. Auto’s mogen niet te lang stilstaan, dus wilt u snel, vakkundig en naar volle tevredenheid worden geholpen BandenProf Service Center biedt hoogwaardige dienstverlening en we nemen de zorg voor het onderhoud van uw wagenpark graag bij u uit handen.

BandenProf Service Center is een landelijk netwerk van specialisten die hun werkwijze afstemmen op de wensen en behoeften van u als fleetowner. Als u meerdere vestigingen door het land heeft, biedt onze landelijke dekking uitkomst. BandenProf Service Centers werken uniform, zowel technisch als administratief. Onze ervaren monteurs werken met de nieuwste technieken en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Voor alle werkzaamheden hanteren wij de SLA welke is vast gelegd in onze ROB Tool. Hierdoor borgen wij de afspraken omtrent service tarieven, merken en vervanging van banden.

Waarom BandenProf Service Center?
Deelnemers staan voor