BandenProf Oosterhout

BandenProf Oosterhout

Taks van Gils

Rederijweg 39
4906 CX Oosterhout
tel. +31 1622457795

email: info@premio-tvg.nl
website: www.premio-tvg.nl

Wat maakt ons uniek?

Openingstijden:

  • Maandag t/m Vrijdag
  • Zaterdag
  • 8:30 – 17:30
  • 9:00 – 12.00
Over Taks van Gils
BandenProf TaksvanGils

Maak een afspraak. Bij dit Service Center

Taks van Gils Bandenservice B.V. is ontstaan uit de behoefte aan een goede en scherp geprijsde bandenleverancier in de regio Oosterhout. Bij Taks van Gils Transportbedrijf B.V. was men op zoek naar een bandenleverancier met een scherpe prijs/kwaliteits verhouding. Toen bleek dat er niemand in de regio deze service kon leveren kwam het idee deze service zelf te starten. De vrachtwagen banden werden bij Taks van Gils Transportbedrijf immers al jaren zelf gemonteerd en gedemonteerd. De vakkennis was dus aanwezig

Van banden naar compleet onderhoud in Oosterhout

Banden vormen het enige contact tussen uw auto en het wegdek. Daarom vinden wij goed advies heel belangrijk. Het advies is altijd gericht op uw persoonloijke situatie. Wij adviseren u over de keuze tussen zomerbanden of winterbanden. Maar misschien zijn all-seasonbanden voor u de oplossing. De juiste keuze hangt af van het soort gebruik, hoeveel kilometer u rijdt, wat uw rijstijl is en natuurlijk uw budget.

Het adres voor autoservice.

Banden zijn belangrijk maar wij zorgen er ook voor dat uw auto blijft rijden. Wij doen het complete onderhoud zoals grote beurt, kleine beurt en olie verversen van uw auto. Ook zijn wij een APK station.

Tak van Gils is VACO gecertificeerd. Dit betekent dat dit service Center voldoet aan de kwaliteitseisen van de brancheorganisatie voor banden en wielen.