BandenProf Oud-Beijerland

BandenProf Oud-Beijerland

Peter de Groot

Donkervoortlaan 2
4906 CX Oosterhout
tel. +31 186620028

email: info@premio-peterdegroot.nl
website: www.peterdegroot.com

Wat maakt ons uniek?

Openingstijden:

  • Maandag t/m Vrijdag
  • Zaterdag
  • 8:30 – 17:30
  • 8:30 – 12.00
Over Peter de Groot
Premio-Peter-de-Groot_Oud-Beijerland-5

Maak een afspraak. Bij dit Service Center

Peter de Groot is dé banden- en onderhoudsspecialist in Oud-Beijerland. Zoekt u banden voor uw auto, caravan, motor, vrachtwagen, heftruck, scooter of industrie, u kunt bij ons terecht. Wij dragen uiterste zorg voor de montage en het balanceren van de banden. Tevens zijn we hét adres voor uitlijnen van uw wielen wat overmatige slijtage van banden voorkomt.

Advies over banden.

Banden vormen het enige contact tussen uw auto en het wegdek. Daarom vinden wij goed advies heel belangrijk. Het advies is altijd gericht op uw persoonloijke situatie. Wij adviseren u over de keuze tussen zomerbanden of winterbanden. Maar misschien zijn all-seasonbanden voor u de oplossing. De juiste keuze hangt af van het soort gebruik, hoeveel kilometer u rijdt, wat uw rijstijl is en natuurlijk uw budget.

Het adres voor autoservice.

Banden zijn belangrijk maar wij zorgen er ook voor dat uw auto blijft rijden. Wij doen het complete onderhoud zoals grote beurt, kleine beurt en olie verversen van uw auto. Ook zijn wij een APK station.

Peter de Groot is VACO gecertificeerd. Dit betekent dat dit service Center voldoet aan de kwaliteitseisen van de brancheorganisatie voor banden en wielen.