Over BandenProf

Over BandenProf

BandenProf is dé specialist op het gebied van banden

Onze ervaren, gespecialiseerde monteurs geven u het beste advies voor uw auto en zorgen voor een perfecte montage. Bovendien profiteert u bij BandenProf altijd van scherpe prijzen voor uw banden want dankzij ons inkoopbeleid kunnen wij de prijzen laag houden en hebben we de bekende merkbanden altijd in voorraad.

Netwerk van bandenspecialisten
Het Bandenprof netwerk beslaat heel Nederland en bestaat uit ruim 100 aangesloten bandenspecialisten. Ruim driekwart van deze bedrijven zijn echte bandenspecialisten, de overige bestaan uit universele autobedrijven met een gespecialiseerde bandenservice in huis. Het BandenProf netwerk streeft er naar om iedere klant binnen een straal van tien kilometer te helpen op het gebied van banden en aanverwant onderhoud en reparaties.

Professionalisering
De bandenbranche is constant in ontwikkeling en krijgt steeds meer te maken met technologische ontwikkelingen. De specialisten binnen het Bandenprof netwerk beschikken over technisch geschoold personeel en voldoen aan de hedendaagse normen. Of het nu het gaat om onderstel-techniek of bandenophanging van hedendaagse auto’s, (bestel) bussen, vrachtwagens en landbouwvoertuigen, alle benodigde kennis is in huis.

Centrale organisatie
Het BandenProf netwerk is opgericht om de bandenspecialisten als collectief sterker te maken. Dit zie je terug in de scherpe inkoopcondities waardoor bedrijven aangesloten bij het BandenProf netwerk concurrerende tarieven kunnen bieden. Via het hoofdkantoor krijgen de vestigingen ondersteuning voor de landelijke marketing en zijn er aangewezen partners die de marketing lokaal kunnen. Daarnaast worden de vestigingen vanuit een centraal klantcontactcentrum ondersteund waardoor BandenProf bij uitstek een partner voor leasemaatschappijen zodat leaserijders door het hele land voorzien zijn van een servicepunt in de buurt.  

Altijd het beste advies

Het beste advies op maat!

Kennis automerken

Lamborghini of een Ford? Geen probleem, wij hebben kennis van alle automerken!

Kwaliteitsonderdelen

Alle onderdelen die wij leveren zijn van de hoogste fabriekskwaliteit!

Lage prijzen

Bij ons kunt u altijd terecht voor de scherpste tarieven!

Zonder afspraak

Kom langs, drink een bak koffie en wij onderhouden uw auto