Bestelwagenbanden

Wilt u uw Bestelwagenbanden vervangen?

Slider
Eigenaren en consumenten van bestelwagens moeten omgaan met veel verschillende soorten uitdagingen. Regelmatig onderhoud van hun bestelwagens is een essentiële taak. Het monteren van de juiste banden en het vervangen ervan indien nodig is ook een onderdeel van het routineonderhoud.
Onderscheidende kenmerken van bestelwagen banden
a) Alle bestelwagenbanden dragen het XL-teken. Dit betekent dat deze banden hogere belastingniveaus kunnen ondersteunen dan gewone personenauto’s. Afhankelijk van het bedrijf en het gebruik moet een bestelwagen een enorm variërende hoeveelheid vracht kunnen dragen. Dus, het is altijd beter om een veilige bestelwagenband te kopen bij een BandenProf Service Center met een hogere belastingindex dan te kiezen voor een goedkopere personenwagenband die niet geschikt is.
b) Deze banden zijn uitgerust met versterkte zijwanden die hen toelaten om het extra gewicht het hoofd te bieden. Een ‘ RF ‘ aanduiding betekent dat er versterkte zijwand / schouders aanwezig zijn in deze bestelwagenbanden.
c) De constructie van een bestelwagenband heeft een hoger aantal lagen dan gewone banden. De meeste bestelwagenbanden hebben meestal 6 lagen of 8 lagen. Een hoger aantal lagen maakt het mogelijk dat deze banden hogere belastingen en druk aan kunnen.
d) Een bestelwagenband wordt altijd gemarkeerd met een letter ‘C’ na de wieldiameter in de banden code. De C staat voor commercial ofwel bedrijfsmatig gebruik.
e) Bestelwagen banden moeten met een hogere bandenspanning gebruikt worden en deze banden zijn in staat om hogere inflatiedruk te weerstaan zodat de totale belasting gedragen kan worden.
De perfecte bestelwagenband voor uw behoefte
De grote variëteit in voorraad van BandenProf Service Center zorgt ervoor dat klanten de vestiging verlaten met de juiste set banden. We zijn er trots op om de meest geschikte bestelwagenband aan te bevelen en zo te voldoen aan al uw wensen.
Wij monteren onder andere Michelin, Vredestein, Continental, Nokian en GT Radial bestelwagenbanden.
Bestelwagen banden kopen
Bij een BandenProf Service Center krijgt u naast het beste advies altijd de beste prijs. Dus, bezoek ons vandaag nog! Of maak direct een afspraak.