Zomerbanden

Wilt u uw Zomerbanden vervangen?

Slider
Hoewel het leuk is om te rijden onder zomerse omstandigheden, is het warme weer en de hoge temperatuur niet het beste klimaat voor uw autobanden als u niet goed voorbereid op pad gaat. Met het advies van de specialist zorgt u voor veiligheid voor uzelf en voor degenen die met u meerijden. BandenProf Service Center, uw one-stop shopping oplossing voor alles wat met banden te maken heeft, biedt een breed scala aan zomerbanden.
Voordelen van montage zomerbanden
Zomerbanden zijn het meest geschikt voor het rijden tijdens de maanden tussen april en september. Zomerbanden komen het best tot hun recht bij normale Nederlandse weersomstandigheden in droog weer en temperaturen boven de 7 ºC
De volgende aspecten zijn de belangrijkste kenmerken van Zomerbanden-
Harder loopvlak compound. Het loopvlak van een zomerband bestaat uit materialen die het duurzaam maken en bestand zijn tegen erosie. Een lager percentage van natuurlijke rubber en een hogere hoeveelheid synthetische polymeren is de reden achter deze oplossing. Het rubber van een zomerband vervormt moeilijk bij een temperatuur onder de 7 ºC
Meer contact met het wegvlak
Zomerbanden hebben een karkas met een uniek loopvlakontwerp dat het contact tussen de weg en het bandoppervlak verhoogt. Hierdoor leveren de banden een hoge grip en kortere remweg.
Voorkom aquaplaning
Uniek ontworpen groeven in deze banden helpen om het water zo snel als mogelijk is uit de buurt van het bandenoppervlak te verspreiden. Aquaplaning treedt op wanneer er zich een laag water vormt tussen de band en het wegdek. Het veroorzaakt een plotseling verlies van grip, dit kan gevaarlijk zijn en leiden tot verlies van controle over de auto. Het kan leiden tot ongevallen; ten koste van alles moet u voorkomen dat er aquaplaning kan ontstaan. De banden gekocht bij BandenProf zorgen voor uw veiligheid op natte en gladde wegen.
Best verkopende zomerbanden
Onze Service Centers verkopen zomerbanden van alle gerenommeerde merken.
In onze Service Centers kunt u kiezen uit een breed scala aan zomerbanden. Wij hebben banden van alle merken en iedere prijsklasse op voorraad. Naast Michelin, Vredestein, Continental, Hankook, Goodyear en Pirelli hebben wij Nokian als huismerk en Ovation als het goedkope alternatief.
Bij Onze Service Centers krijgt u naast het beste advies altijd de beste prijs. Dus, bezoek een van onze Service Centers vandaag nog! Of maak direct een afspraak.